10 concluzii după înfrângerea “naţionalei” la EURO 2016

10 Iun 2016 | scris de Sorin Anghel
10 concluzii după înfrângerea “naţionalei” la EURO 2016

“Tricolorii” au jucat neaşteptat de bine împotriva gazdelor de la EURO 2016, dar au ieşit de pe teren învinşi. România a ratat câteva ocazii monumentale prin Bogdan Stancu, însă a lăsat o impresie plăcută celor 70.000 de spectatori care au asistat la partida de la Paris. Concluziile ce se pot trage după acest joc sunt multe. În cele ce urmează, le găsiţi pe cele mai importante:

-              Prezenţa lui David Guetta la festivitatea de deschidere a fost pe placul românilor. Celebrul DJ are aceeaşi freză ca Ştefan Hruscă.

-              România n-a avut nici un jucător eliminat pentru că nu a jucat Steliano Filip.

-              Dacă nu ar fi înscris din penalty, despre Bogdan Stancu multă lume ar fi crezut că nici măcar nu a fost la EURO 2016.

-              Alibec are două viteze: încet şi foarte încet.

-              În cinstea lui Bogdan Stancu, francezii vor să ridice Monumentul Ratangiului Necunoscut.

-              Stelea şi Prunea sunt la cuţite. Nu se ştie care dintre ei este tatăl lui Tătăruşanu.

-              La francezi joacă unu’ de îl cheamă Koscelny. Băiatu’ are origini poloneze, iar al său nume se traduce Bisericos. Iordănescu a vrut să-l pupe după meci.

-              “Tricolorii” rămân optimişti. Totul decurge conform planului. După meciul cu Albania vor merge liniştiţi în vacanţă.

-              Meciul a fost arbitrat de ungurul Kassai, care sigur e rudă cu romanul Kassai, fostul secretar al FRF din perioada lui Mircea Sandu. Burleanu vorbeşte despre o conspiraţie împotriva echipei naţionale. Fault la Tătăruşanu la primul prima reuşită a francezilor şi offside la golul decisive, nu?

-              Suporterii Angliei s-au îmbătat la Marsilia şi au început să cânte “Isis, where are you?”.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră