Liniște: vorbește Trump! Un ghid neoficial al minții lui Donald Trump.

18 Oct 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Liniște: vorbește Trump! Un ghid neoficial al minții lui Donald Trump.

Zilele acestea puteți să âncepeți să căutați prin librării volumul „Liniște: vorbește Trump!”. Apărut la Editura RAO, volumul reprezintă o colecţie imparţială a celor mai importante declaraţii, relatări, fragmente de interviuri sau opinii ale lui Donald Trump de până acum, dar și din cadrul dezbaterilor prezidenţiale pentru Casa Albă.

Arborând mereu un aer de învingător, Trump este un fenomen american. Remarcându-se încă de la debutul în afaceri ca un lider controversat în arta negocierilor, el este în prezent o figură politică importantă, care continuă să ţină prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Chiar dacă nu toţi îi împărtășim vederile politice, ar fi interesant totuși să-i citim declaraţiile, uneori scandaloase și să-i urmărim clipurile. Cartea este un ghid neoficial al minţii lui Donald Trump. Indiferent dacă denunţă politica imigraţiei, sau vorbește despre construirea unui zid la graniţa cu Mexicul ori ne dezvăluie câteva secrete din arta negocierii în afaceri sau insultă în public unele persoane, un lucru e cert în
privinţa lui Trump: vorbește deschis, fără ocolișuri iar rezultatul este fascinant.

George Beahm este autor de bestseller-uri menţionat de New York Times, Publishers Weekly, LA Times și USA Today, cu volume specializate în domeniul business și cultură occidentală. Cărțile sale au fost publicate în peste douăzeci de ţări. Principalele subiecte abordate sunt cenzura, prezentarea unor personalităţi sportive, cât și a unora din domeniul literaturii, cum ar fi Patricia Cornwell, J.K. Rowling, Stephenie Meyer, Philip Pullman și alţii.

Alte stiri din Carte

Ultima oră