Începe Kilipirim. Ce-i de văzut, ce-i de cumpărat?

28 Oct 2015
Începe Kilipirim. Ce-i de văzut, ce-i de cumpărat?
 Astazi, 28 octombrie 2015, a debutat o noua editie a Kilipirim. Editia din aceasta toamna a celui mai important targ de carte cu discount are loc la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Calarasi. Pentru cinci zile, pana pe 1 noiembrie inclusiv, toti cei interesati de carti la preturi „de kilipir”, cele mai importante edituri autohtone au pregatit oferte speciale: de la carti cu reduceri de pana la 90% la pachete tematice la preturi extrem de avantajoase. In lista miilor de titluri care ii asteapta pe iubitorii de lectura se numara atat volume pentru copii si tineret, cat si titluri pentru cititorii experimentati, deopotriva beletristica, nonfictiune si albume de arta, muzica, albume de benzi desenate, agende si jurnale.

Kilipirim e primul targ autohton la care cititorii pot gasi la oferta cartea laureatei cu Nobelul literar pe anul 2015 – Svetlana Aleksievici, Dezastrul de la Cernobal. Marturii ale supravietuitorilor. Volumul poate fi gasit la standulCorint, oferta editurii incluzand peste 600 de titluri, ale caror preturi au fost reduse cu 35%.

Editurile Humanitas si Humanitas Fiction vin cu oferte de neratat: carti cu preturi „rotunde”: de 5, 10 si 15 lei. In plus, reprezentantii editurii au declarat ca, pentru editia din aceasta toamna, ne-au pregatit inca o oferta speciala – toti cei interesati sa afle mai multe detalii sunt invitati sa treaca pragul Kilipirim, editia de toamna 2015.

Polirom, Curtea Veche, RAO...

In anul in care sarbatoreste 20 de ani de la infiintare, Editura Polirom vine la Kilipirim cu o oferta generoasa, de peste 300 de titluri, multe dintre acestea, la jumatate de pret (literatura, carte de calatorie, istorie, psihologie aplicata, sanatate).

85% reducere la volumele Curtea Veche Publishing din cadrul Kilipirim, editia de toamna 2015, dintr-o oferta generoasa, de peste 800 de titluri. Un titlu extrem de actual, Mineriadele. Intre manipulare politica si solidaritate muncitoreasca de Alin Rus se afla pe lista recomandarilor speciale.

O oferta impresionanta, de peste 700 de titluri, si multe oferte speciale ii asteapta pe vizitatori la standul RAO. Enciclopedii adresate publicului larg, precum Al Doilea Razboi Mondial de Anthony Beevor, Ordinea mondiala de Henry Kissinger sau Moda. Istoria completa, toate isi asteapta cititorii la stand, la preturi speciale.

Trei, ALL, Nemira

Peste 350 de titluri ii asteapta pe cititori la standul editurilor Trei, Pandora M si Lifestyle Publishing din cadrul Kilipirim. Zeci de titluri la pretul fix de 10 lei, plus multe noutati, al caror pret a fost redus cu 30%. Lista include si multe dintre titlurile publicate in aceasta toamna: Grey de EL James, Second Life de S.J. Watson,Sasenka de Simon Sebag Montefiore, Razboiul care a pus capat pacii de Margaret MacMillan.

Editura ALL vine in intampinarea cititorilor de la Kilipirim cu peste 400 de tiluri. Oferta include foarte multe titluri la jumatate de pret – de la cartile indragitei romanciere Cecelia Ahern si romanele din colectia „Strada fictiunii”, la bestsellerul Diplomatia semnat Henry Kissinger sau Manualulul de Medicina Harrison.

Editura Nemira vine la Kilipirim cu peste 200 de titluri, dintre care multe volume proaspat iesite din tipar, precum Cavalerul celor 7 regate de George R.R. Martin sau Mr. Mercedes de Stephen King. Titlurile vor avea o reducere generala de 30%, iar pachetele de carti si seriile, o reducere de 40%, plus multe carti la preturi de kilipir – 5, 10 si 15 lei.

Casa de Pariuri Literare, cea mai curajoasa editura autohtona dedicata promovarii tinerilor autori romani, vine la Kilipirim cu peste 25 de titluri, volume semnate de nume de prima marime ale literaturii romane contemporane, precum Nora Iuga, Sorin Stoica, Octavian Soviany, Dan Sociu, Angela Marinescu – preturile cartile vor fi reduse cu 20%.

Cărți pentru copii

Oferta Editurii Prut International include peste 250 de titluri, multe dintre acestea putand fi cumparate la jumatate de pret! Cartile din seriile „Invat impreuna cu Adelina si Adisor”, „10 povesti hazlii pentru copiii zglobii” sau „Atlas geografic pentru copii” vor putea fi gasite la standul editurii din cadrul Kilipirim la preturi speciale.

Cartile pentru copii sunt bine reprezentate, in special si in ofertele editurilor Aramis si Minerva. La standul lor, cititorii vor beneficia de o oferta variata de titluri: carti de activitati pentru copii, carti de colorat, pe grupe de varsta, enciclopedii, carti cu origami, auxiliare scolare, bibliografie scolara, beletristica, deopotriva literatura romana si universala – reducerile ajungand pana la 75%.

Editura For You vine cu peste 200 de titluri, ale caror preturi sunt reduse cu peste 60%. Oferte speciale: un numar de 15 pachete cu carti, fiecare continand in medie 6 titluri, pe diverse domenii, cu reduceri exceptionale! La standul editurii, cei interesati pot gasi inclusiv cartea Fluturi a Irinei Binder, un fenomen online, o carte care a entuziasmat o multime de adolescenti si tineri.

Oferta de carte e completata de obiecte si povesti fascinante, aduse la Kilipirim de iubitorii de produse de colectie si de negustorii de antichitati. In paralel, se va desfasura Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.

Alte stiri din Carte

Ultima oră