Gaudeamus 2016. Ce cărți lansează Grupul Corint?

15 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Gaudeamus 2016. Ce cărți lansează Grupul Corint?

Așa cum v-a obișnuit, Grupul Editorial Corint s-a pregătit cu o mulțime de surprize pentru ediția cu numărul 23 a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus 2016 (16-20 noiembrie).

Iată mai jos câteva dintre evenimentele care vor avea loc în standul Corint din Pavilionul Central al Romexpo și noile titluri GEC.

Miercuri, 16 noiembrie
11:30 – Evenimentul de lansare a cărții Dragoste și revoluție. Amintirile unei românce în Turcia lui Kemal Atatürk de Florin Țurcanu și Enis Tulça – colecția Corint Istorie.

Joi, 17 noiembrie
16:00 – Eveniment de lansare a cărții Curs auto intensiv. Teorie și teste pentru obținerea permisului de conducere de Colonel (r) de poliție ing. Gino-Theodor Bosman și Maior (r) de poliție av. Ioan Roman
Vor lua cuvântul: Titi Aur, pilot de raliu, Colonel (r) de poliție ing. Gino-Theodor Bosman, Maior (r) de poliție av. Ioan Roman
Vizitatorii standului Corint sunt invitați să completeze chestionarele Cursului auto intensiv și să participe la tombola surpriză!
18:00 – Eveniment de lansare a cărții Viva Regina Maria! Un destin fabulos în reîntregirea României – colecția Istorie cu blazon (text, transcrierea manuscriselor din limba engleză și note - Diana Mandache)
Vor lua cuvântul: Diana Mandache, istoric; Filip-Lucian Iorga, istoric, inițiatorul și coordonatorul colecției Corint Istorie cu blazon

Vineri, 18 noiembrie
15:00 – Eveniment de lansare a cărții Mafia arabă în România. De la Ceaușescu la Iliescu de Marius Oprea (colecția Corint Istorie – Autori români)
Vor lua cuvântul: Emil Constantinescu, Președinte al României (1996-2000); Costin Georgescu, fost Director al Serviciului Român de Informații; Doru Dumitrescu, coordonatorul colecției CORINT
16:30 – Eveniment de lansare a cărții ISIS – Negustorii de oameni. Refugiați, răpiri și afaceri de miliarde de Loretta Napoleoni.
Vor lua cuvântul: Mihai-Răzvan Ungureanu, profesor universitar; Iulian Fota, conferențiar universitar
Lavinia Betea, istoric, coordonatorul colecției CORINT ISTORIE; Bedros Horasangian, jurnalist și prozator

18:00 – Eveniment de lansare a cărții Noul țar de Steven Lee Myers (colecția Corint Istorie).

Vor lua cuvântul: Armand Goșu, conf dr., Facultatea de Științe Politice a Universității din București
Antoaneta Olteanu, prof. dr, Facultatea de Limbi Străine a Universității din București
Vasile Ernu, jurnalist; Lavinia Betea, istoric, coordonator al colecției CORINT ISTORIE

19:00 – Eveniment de lansare a cărții Un cântec de lebădă. Vlăstare boierești în Primul Război Mondial de de Filip-Lucian Iorga (colecția Istorie cu blazon).
Vor lua cuvântul: Sandra Ecobescu, președintele Fundației Calea Victoriei; Adrian Ursu, jurnalist
Marius Constantinescu, jurnalist; Filip-Lucian Iorga, autorul volumului, inițiatorul și coordonatorul colecției Istorie cu blazon

Alte stiri din Carte

Ultima oră