Cartea lui Adi Hădean, vândută în 24 de ore

15 Sep 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cartea lui Adi Hădean, vândută în 24 de ore

Noua carte a cunoscutului chef, om de media și blogger culinar Adi Hădean, “#24centimetri”, a devenit deja bestseller după ce, în nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, a fost vândută în 2000 de exemplare, epuizându-se astfel primul tiraj.

“În tipografii deja se lucrează la un nou tiraj de câteva mii de exemplare, așa că suntem pregătiți pentru o cerere și mai mare. Faptul că primul tiraj este deja sold-out nu poate decât să ne bucure”, declară Maria Desmirean, director executiv Curtea Veche Publishing.

Acum, volumul este din nou disponibil fizic pe site-ul curteaveche.ro, la prețul de 29 lei.

Curtea Veche Publishing pregătește și o serie de lansări ale cărții în București, Cluj și în alte orașe din țară.

Despre “#24centimetri”, Adi Hădean scrie pe blogul său: “Este prima mea carte fără rețete, o carte despre mâncare, despre viață și despre relația mea cu ambele. (...) E o carte despre evoluție, evoluția mea ca om și ca bucătar. E despre aventura mea cu mâncarea și despre aventurile mele cu viața. E despre bunicii mei care găteau minunat, despre părinții mei care mi-au fost primii profesori, despre profesorii mei care nu mi-au fost profesori, despre cum e să muncești în bucătărie zi-lumină, zi după zi, (...), despre arsuri și tăieturi, despre mâncarea mizerabilă pe care am făcut-o, dar și despre cea delicioasă. E o carte contondentă pe alocuri, dar până la urmă așa s-au petrecut lucrurile, uneori contondent, uneori dimpotrivă.”

Alte stiri din Carte

Ultima oră