Bestseller. Musai list vine cu al şaptelea tiraj! Cum să-ţi „storci” timpul şi a munci inteligent

30 Apr 2015
Bestseller. Musai list vine cu al şaptelea tiraj! Cum să-ţi „storci” timpul şi a  munci inteligent
Octavian Pantiş, unul dintre cei mai apreciaţi traineri din România şi specialist cu o experienţă de peste 15 ani în Time Management, ne pune pe gânduri cu privire la modul în care ne administrăm atât timpul de la birou, cât şi cel pe care-l petrecem alături de cei dragi sau angrenaţi în activităţi care ne fac plăcere. Mai mult decât atât, el ne oferă instrumente şi sfaturi practice pentru a deveni mai eficienţi şi mai productivi la locul de muncă, precum şi sugestii pentru a petrece timp de calitate pe plan personal. 

Scrisă într-un stil alert şi extrem de concis, Musai List este cartea care ne va învăţa pe fiecare dintre noi cum să obţinem mai mult din cea mai importantă resursă pe care o avem la dispoziţie - timpul, cum să muncim mai inteligent şi mai cu folos şi, nu în ultimul rând, cum să trăim o viaţă relaxată şi plină de bucurii. 

Volumul său Musai list s-a vândut atât de bine încât în doi ani a epuizat nu mai puţin de şase tiraje; acum, Editura Publica anunţă tipărirea celui de-al şaptelea tiraj.  

Alte stiri din Carte

Ultima oră