Adriana Săftoiu se întâlnește cu cititorii în noul magazin Diverta din Piața Romană

02 Iun 2015
Adriana Săftoiu se întâlnește cu cititorii în noul magazin Diverta din Piața Romană
Diverta și Editura Polirom invită cititorii joi, 4 iunie, de la ora 18.00, în noul magazin Diverta din Piața Romană, nr. 5, lângă clădirea A.S.E., la întâlnirea cu Adriana Săftoiu, autoarea mult discutatei cărți Cronică de Cotroceni.

Evenimentul va cuprinde o sesiune de autografe și o discuție în care autoarea va răspunde întrebărilor celor prezenți.

Cartea Cronică de Cotroceni s-a lansat la târgul de carte Bookfest 2015 și a stârnit polemici încă de la apariție, trezind interesul cititorilor pentru culisele vieții de la Cotroceni. Adriana Săftoiu povestește experiențele și controversele prin care a trecut în perioada colaborării sale cu fostul președinte Traian Băsescu din poziția de Purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale. Tirajul inițial al cărții a fost epuizat în doar câteva zile, iar varianta electronică a cărţii a înregistrat recorduri de vânzări.

Diverta continuă astfel în noul magazin din Piața Romană de lângă clădirea A.S.E., seria întâlnirilor cu autori cunoscuți, după lansarea de carte avută cu Dan Puric, și vine în întâmpinarea tuturor clienților care îi trec pragul în prima lună de la deschidere cu 15% reducere pentru orice produs cumpărat. 

Alte stiri din Carte

Ultima oră