Lia Olguţa Vasilescu: “Nu mi-am închipuit ce înseamnă sentimentul matern până în clipa când am devenit mamă!”

18 Noi 2015 | scris de Cristi Severin
Lia Olguţa Vasilescu: “Nu mi-am închipuit ce înseamnă sentimentul matern până în clipa când am devenit mamă!”

Şi-a dorit o carieră politică. A fost cea mai tânăra femeie deputat, apoi cea mai tânăra femeie senator. Are o activitate profesională pe care şi-ar dori-o multe femei şi este primarul unui important municipiu. Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, îşi sărbătoreşte la 18 noiembrie ziua de naştere. La ceas aniversar îi spunem “La mulţi ani!”

2015 nu a fost un an uşor pentru Lia Olguţa Vasilescu.

“A fost un an greu, cu multe probleme legate de închiderea proiectelor europene, exact cum mă aşteptăm să fie, dar şi cu satisfacţii profesionale şi, din păcate, mai puţine în planul familiei. Nu pot spune că există un moment mai frumos ca altul pentru că toate momentele pe care le petrec cu copilul meu sunt cele mai frumoase. Nu mi-am închipuit ce înseamnă sentimentul matern până în clipa când am devenit mamă! Acum nu mai sunt «mama», ci «Pluşica», o doctoriţă din desene animate care repară jucării. Aşa mă vede copilul meu şi îmi pare că este destul de aproape de ceea ce fac eu în viaţa de zi cu zi: repar ceea ce este stricat de vechime sau de alţi oameni. Nu am proiecte pe termen scurt, fiindcă fiecare zi în primărie înseamnă altă problemă de rezolvat dar, anul viitor, îmi propun să finalizez stadionul, cartierul nou de locuinţe şi Spitalul Municipal. Aceste obiective mă vor defini ca primar.
Le mulţumesc tuturor celor care, într-un fel sau altul, mă sprijină şi le urez ceea ce îmi doresc şi mie: sănătate şi mult noroc”.

Alte stiri din Calendar

Ultima oră