Doru Isăroiu: “În toamnă, revenim cu o surpriză muzicală!”

25 Iun 2015 | scris de Cristi Severin
Doru Isăroiu: “În toamnă, revenim cu o surpriză muzicală!”
A intrat în trupa Parlament în anul 2000, ca solist vocal, în urma unui casting naţional. Doru Isăroiu, actualmente protagonist al unui nou proiect - “Doru Isăroiu & True Band”,  îşi sărbătoreşte ziua de naştere la 26 iunie. La ceas aniversar îi spunem “La mulţi ani!”
Nu-şi aminteşte exact ce profesie îndrăgea în copilărie, dar ştie că a fost atras de artă, indiferent de formele ei de manifestare. Calea spre artă i s-a conturat la şcoala de arte plastice fiindcă îndrăgea pictura şi sculptura iar, “de la un timp, am început să cânt la chitară, apoi cu vocea… După ce am început să cânt, am ştiut clar că vreau să cânt pe la 12-13-14 ani. M-a prins atât de tare, iar când am ajuns, în anul 2000, la Bucureşti, la (trupa n.r.) Parlament, mi-am dat seama că visul meu a devenit realitate şi abia atunci a început marea  distracţie”, spune zâmbind Doru Isăroiu.
2015 a debutat în forţă, astfel că Doru Isăroiu are agenda plină pe termen lung: concerte în fiecare week-end. “Proiectul «Doru Isaroiu & True band» e de vreo 4 ani şi în fiecare week-end am câte un concert. Munca noastră e recunoscută şi apreciată. Cântăm foarte mult, în cluburi, la petreceri private, avem agenda plină. În toamnă revenim cu o surpriză muzicală”, exprimă artistul.
La ceas aniversar…“Îmi aduc aminte că mai întineresc cu un an! (spune zâmbind). Sâmbătă, a doua zi după ziua mea de naştere, am un concert. Îmi sărbătoresc ziua în Centrul vechi, cu prietenii, o să fac cinste cu un pahar de vin, cânt, şi-o să ne prindă dimineaţa!”.

Alte stiri din Calendar

Ultima oră