Adriana Titieni: “Aş fi vrut să nu mă nasc aici!”

09 Iun 2015 | scris de Cristi Severin
Adriana Titieni: “Aş fi vrut să nu mă nasc aici!”
Actriţă, realizator de emisiuni, mamă, soţie, un om energic … Adriana Ttiteni îşi sărbătoreşte la 9 iunie ziua de naştere. La ceas aniversar îi spunem “La mulţi ani!”

Cum începe o zi din viaţa Adrianei Titieni? “Foarte de dimineaţă. Şi începe cu o cafea... fără ţigară pentru că, de trei ani, sunt nefumator şi asta e o chestiune care mă bucură”, zâmbeşte Adriana Titieni.

Mărturiseşte că mulţumirea sufletească depinde de ţelul pe care ţi-l alegi, fiindcă trebuie să avem o determinare, un scop. “Nu ştiu dacă totul e un miracol în viaţă, dar cred că e trist să crezi că nimic nu are un scop. Copiii, într-o primă parte a existenţei lor, cred că totul e miracol. Cred că asta e o primă condiţie a fericirii...n-o mai trăiesc, dar mi-a ramas o fire pozitivă… Nu mă consider veşnică şi am fost binecuvântată de mică cu înţelegerea faptului că nu totul începe cu mine şi se sfârşeste cu mine. Paradoxal, acest fapt m-a condus spre a fi uşor «de fericit». Maturizându-mă, am înţeles că în spatele fiecărei întâmplări e o lecţie pentru mine. Evident că există şi o predispoziţie genetică”, explică Adriana Titieni.

Cel mai frumos moment trăit în ultimul an: “Nu pot identifica unul. Poate faptul că Marc Titieni, fiul nostru, a intrat la un liceu foarte bun. După, am primit şi lecţia... nu se poate adapta tipului de autoritate la care este supus. Se poate citi şi autoritarism. Şi a reacţionat cât de greşit a putut. Se lupta cu arme false... Şi, evident, şi eu folosesc armele greşite... dar eu ştiu care e lecţia mea... dar n-o pot încă asuma”.

Ce reprezintă luna iunie pentru familia Titieni? “Înseamnă că trei dintre noi îşi sărbătoresc zilele de naştere. Adrian, pe 6, eu, pe 9 şi Ariadna, pe 29. Apropo de acest lucru, Marc, atunci când era în clasa întîi, era convins că e înfiat pentru că el era singurul născut în august şi pe care-l chema cu M...”, îşi aminteşte Adriana Titieni.

Un gând la ceas aniversar: “Gândul e simplu. Aş fi vrut să nu mă nasc aici!”.

Alte stiri din Calendar

Ultima oră