Adrian Igrişan:“Pe la 16 ani am conştientizat că vreau să cânt pentru tot restul vieţii!”

08 Iun 2015 | scris de Cristi Severin
Adrian Igrişan:“Pe la 16 ani am conştientizat că vreau să cânt pentru tot restul vieţii!”
Solistul trupei Cargo, Adrian Igrişan, îşi sărbătoreşte ziua de naştere la 8 iunie. La ceas aniversar îi spunem “La mulţi ani!”

A simţit chemarea muzicii în copilărie “inconştient, din şcoala generală, unde se preda fluier sopran şi mai cântam şi în cor, dar, pe la 16 ani am conştientizat că vreau să cânt pentru tot restul vieţii şi m-am apucat serios de studiu”, mărturiseşte Adrian Igrişan privind spre anii în care i se contura destinul.

Artistul crede că pot exista miracole în viaţa fiecărui om, mai ales atunci când eşti supus unor încercări greu de parcurs. “Doar faptul că povestim acum e un miracol, după încercările prin care am trecut până acum” şi exemplifică “operaţie pe creier, accident de motor şi altele, simt că fiecare zi e ca o cireaşă pe tort, deci da, cred şi mulţumesc în fiecare zi pentru tot!”.

Ultimul an i-a adus momente frumoase, mai ales cele prilejuite de sărbătorirea a 30 de ani de când au fost puse bazele trupei Cargo. “Am trăit multe momente frumoase şi unice în felul lor, de exemplu, anul ăsta sărbătorim 30 de ani de Cargo”, mai spune artistul. 

Pe când un nou album? “Deocamdată lansam piese separate, chiar dacă e mai complicat, pentru că albumele nu se mai vând, se download-ează şi atunci am luat decizia să le oferim noi la calitatea pe care ne-o dorim. Când vor fi destule piese, vom face un disc pentru colecţionari. Cred că e mai decent aşa, lumea are şi aşa prea multe pe cap!” este de părere Adrian Igrişan, care, la ceas aniversar, ne îndeamnă să nu uităm de lucrurile simple care stau la baza echilibrului nostru: “Doresc tuturor numai bine, să se bucure mai mult pentru ce au şi să nu fie nefericiti pentru ce n-au, pentru că luxul ne hrăneşte orgoliul, lucrurile simple ne umple sufletele! Din proprie experienţă zic că viaţa asta se poate opri oricând şi ar fi păcat să fi trăit nefericiţi. Rooock!!!”

 

Alte stiri din Calendar

Ultima oră