Record periculos! Un român a condus fără frâne din România până în Germania

13 Mar 2016 | scris de Istvan Deak
Record periculos! Un român a condus fără frâne din România până în Germania

Văzând că acesta are dificultăți să oprească mașina, au alertat și poliția rutieră. Până la urmă, mașina s-a oprit într-o parcare aflată în apropriere de Rottal.

Șoferul n-a vrut să mărturisească nimic de bunăvoie, astfel că agenții au început să inspecteze frânele. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că frâna din spate stânga lipsește în totalitate.

Văzând că nu mai are scăpare, șoferul a mărturisit că a întâmpinat probleme cu frâna în apropriere de Viena. A dezasamblat-o, a astupat gaura să nu piardă lichidul de frână, a ascuns componentele în mașină și și-a continuat drumul.

Bărbatul de 41 de ani se deplasa în Franța, unde avea domiciliul stabil. “N-am crezut că o să fie vreo problemă sau că mi-aș pune viața în pericol”, a declarat el, pentru Passauer Neue Presse.

Poliția i-a confiscat cheile de la mașină și românul s-a ales cu o amendă de 188,5 euro și cu o plângere pentru periclitarea traficului rutier.

Mai mult, el își va primi cheile înapoi abia după ce va prezenta un act oficial de la un service auto că i s-a reinstalat frâna și că mașina poate ciricula în deplină siguranță.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră