SENZAȚIONAL! Barba lui Arsenie Boca, la vânzare pe internet!

30 Dec 2015 | scris de Cristi Semeghin
SENZAȚIONAL! Barba lui Arsenie Boca, la vânzare pe internet!

Ne-am învățat să înghițim pe nemestecate orice fel de nebunie ne este băgată sub ochi, oricât de descreierată ar fi ea, fără discernământ și uneori chiar și fără vreo urmă de rațiune, doar din plăcerea morbidă de a citi o astfel de inepție.

De câteva ore bântuie pe internet informația că un arădean din Hunedoara Timișană a scos la vânzare fire din barba lui Arsenie Boca pentru suma de 200 de lei...

Arsenie Boca vinde, Arsenie Boca face audiență! Nu-i așa că e incitant? Dăm știrea ca atare, fără nicio verificare, e destul c-a aruncat-o cineva pe un site arădean ca s-o dăm mai departe!

De ce să fi renunțat Arsenie Boca la barbă în favoarea actualului vânzător, e o întrebare pe care prea puțini și-au mai pus-o... Omul spune că ar fi primit-o în timp ce slujeau în aceeași biserică. De aici nu putem da decât cu presupusul. O fi asta un obicei practicat între slujitorii bisericii, așa cum la finalul unei partide de fotbal jucătorii echipelor adverse își schimbă între ei tricourile? Hm, și de ce să se fi oprit doar la bărbă? Nu cumva omul are pe stoc și alte suveniruri, pe care intenționează să le speculeze pe piața liberă a moaștelor?

Orice om de bun simț nu poate considera anunțul altceva decât o pură inepție fie construită în Photoshop, fie chiar publicată de vreun glumeț, dacă nu de vreun bolnav, pe un site de tranzacții online, și nici n-ar trebui băgat în seamă, dar asta probabil o veți citi doar în acest articol, media din România este de părere că este știrea sfârșitului de an și-o propagă ca atare!

 

anunt barba arsenie boca

Alte stiri din Bizar

Ultima oră