Publicitate-şoc la IKEA. "Urinaţi pe pagina aceasta". Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii, citiţi despre ce este vorba (VIDEO)

11 Ian 2018
Publicitate-şoc la IKEA. "Urinaţi pe pagina aceasta". Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii, citiţi despre ce este vorba (VIDEO)

Nu luaţi îndemnul la literă, câteva picături sunt suficiente. Tamponaţi câteva picături de urină pe pagină, şi e suficient. Acesta este îndemnul unei pagini publicitare plătite de firma IKEA într-o revistă pentru femei, în care îşi promova unul dintre produse: un pătuţi pentru copii.

"Dacă urinaţi pe această pagină de publicitate vi se poate schimba viaţa". Acesta este sloganul publicităţii pentru patul de copii de la IKEA,

Mesajul publicitar le invită pe femei să pună câteva picâturi de urină pe un test de sarcină care se află în josul paginii. După câteva minute de aşteptare, dacă testul iese pozitiv, preţul pătuţului pentru nou-născuţi se modifică.

Promoţia este chiar interesantă, căci este vorba despre 50% reducere. Pentru a putea beneficia de ea, trebuie să faci parte din clubul IKEA Family.

"Viaţa de zi cu zi poate fi plictisitoare în anumite momente, dar ea are şi momente magice, care schimbă viaţa. Vrem să fim acolo când acestea se produc", a declarat purtătorul de cuvânt al IKEA, potrivit 7sur7.be. "Cu această campanie publicitară, ne punem în aplicare această idee până la capăt", a mai spus acesta.

Iată şi materialul video care ilustrează ideea celor de la IKEA:

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră