Un brăilean cu BMW a reușit să enerveze grav tinerii frumoși și liberi

28 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
Un brăilean cu BMW a reușit să enerveze grav tinerii frumoși și liberi

Vexare de proporții în mediul online. Tinerii frumoși și liberi au reacționat imediat la publicarea de către un brăilean cunoscut (fost secretar de stat în ministerul Comunicațiilor, și unul chiar foarte de treabă, așa cum rar mai vezi brăileni) a două fotografii înfățișând o mândrețe de BMW parcată de șofer(iță) ca la mă-sa în curte, de-a curmezișul. Și, ca să fie treaba bună, bolidul luxos ocupă DOUĂ locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități, nu unul, așa cum ne-am obișnuit deja.

Fotografiile respective au fost preluate și de alți internauți și buni cetățeni, care au emis fiecare câte o opinie, sau mai multe, vizavi de subiect. Evident, majoritatea comentariilor nu se pot reproduce din cauza vulgarității lor, însă ce vă putem spune este că proprietarul mașinii va sughița vreo șase luni, în continuu.

Totuși, întrebarea de final, pentru că trebuie să privim problema din ambele perspective, dacă proprietarul mașinii este handicapat, adică are vreun grad de handicap, evident. Totuși, dacă? Ce credeți?

parcare handicapat bmw

parcare handicapat spate

Alte stiri din Bizar

Ultima oră