CAZ UNIC ÎN LUME. Doi frați șochează lumea medicală: "Este un mister, nu avem nicio explicație!" (VIDEO)

09 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
CAZ UNIC ÎN LUME. Doi frați șochează lumea medicală:

Indian Times scrie că cei doi sunt ca și paralizați pe timpul nopții, însă în momentul în care soarele răsare, Abdul și Shoaib își recapătă toate facultățile, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Medicii din Pakistan care au preluat cazul băieților din Balucistan (sud-vestul Pakistanului) spun că este un caz unic în lume.

"Este o boală ciudată, care îi împinge pe băieți într-o stare vegetativă odată cu apusul Soarelui. Luăm acest caz ca pe o provocare. Medicii noștri efectuează teste pentru a afla de ce copiii sunt activi ziua, dar nu pot deschide ochii, vorbi sau mânca după asfințitul Soarelui", a declarat Javed Akram, de la Institutul de Științe Medicale din Pakistan.

Tatăl celor doi băieți spun că fiii lui s-au născut așa. Corpurile lor părea a fi dependente de lumina solară.

"Cred că fiii mei își iau energia direct de la Soare", mărturisește Hashim.

Bărbatul spune că mai are încă trei copii, doi băieți și o fată, care sunt perfect normali.

În timp ce analizele medicale sunt trimise în străinătate pentru examinări mai aprofundate, iar cercetătorii iau mostre din sol și din aer, în satul în care locuiesc, cei doi copii nu par să fie îngrijorați de boală, rămânând optimiști în privința viitorului care îi așteaptă. Shoaib vrea să fie învățător, iar Rasheed, imam.

Citiți și:

Sevilla, acum 30 de ani, prin ochii lui Gabi Balint - "Lăcă, eu undeee traaag?"

Alte stiri din Bizar

Ultima oră