Inițiativă privată: acum poți vedea aproape la minut locurile libere la vaccinare

17 Ian 2021
Inițiativă privată: acum poți vedea aproape la minut locurile libere la vaccinare

Acum poți vedea online locurile rămase libere pentru vaccinare în centrele din țară, cu actualizare la 30 de minute. Nu, nu este o inițiativă a Guvernului, adică acea instituție care a avut probleme cu platforma de programare la vaccinare, ci este o idee simplă pusă în aplicare de Răzvan Năstase, trainer la BIT Academy.

“Platforma pare să aibă un defect, în sensul că nu se actualizează întotdeauna locurile ocupate și anumite centre sunt afișate ca având locuri libere (când, de fapt, nu mai sunt locuri, iar asta face procesul de căutare a unui interval disponibil destul de anevoios). Ca să reușesc să găsesc ceva liber, am descărcat toate intervalele în care poți, într-adevăr, să te programezi și le-am încărcat într-o formă tabelară”, a explicat Răzvan pe Facebook.

Locurile libere din fiecare localitate pot fi vizualizate aici și datele sunt actualizate de două ori pe oră. Tabelul conține toate datele necesare: județul, localitatea, denumirea centrului și adresa lui, iar ultima coloană enumeră datele disponibile pentru vaccinare.

CONTINUAREA, AICI

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră