Cozi de patru ore la intrarea în Grecia a turiștilor români

01 Aug 2020 | scris de A.V.
Cozi de patru ore la intrarea în Grecia a turiștilor români

Coloana de autovehicule de la punctul de frontieră Kulata-Promachonas, la intrarea în Grecia, se întinde la mijlocul zilei de sâmbătă pe o lungime de 5-6 km, timpul de așteptare fiind de aproximativ 4 ore, transmite Ministerul de Externe.

Ca urmare a demersurilor Ambasadei României la Atena și Consulatului General al României la Salonic, autoritățile elene au suplimentat resursele alocate, în prezent accesul pentru autoturisme făcându-se pe 3 benzi, iar testarea în 2 puncte simultan, potrivit sursei citate.

Punctul de frontieră Kulata-Promachonas este singurul prin care turiștii români pot intra cu automobilul în Grecia.

UPDATE

Grecia a extins obligativitatea purtării măştii pentru a include pe oricine aflat în toate spaţiile publice interioare începând de sâmbătă şi a adoptat o serie de alte restricţii pentru a combate răspândirea de COVID-19 după o creştere a cazurilor raportate.

Vizitele la spital şi la căminele de bătrâni sunt acum permise doar în cazuri excepţionale, în timp ce în baruri locurile sunt limitate pentru a se evita aglomerarea.

În acest timp, clienţii în picioare, chiar dacă stau afară, nu vor mai fi serviţi, potrivit noilor reguli emise de autorităţi.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră