RoadkillSoda a lansat un nou videoclip

12 Mai 2019 | scris de Alex Revenco
RoadkillSoda a lansat un nou videoclip

RoadkillSoda a lansat noul videoclip. "My Stretch of Dirt", primul single "electric" în noua formulă, alături de Byst la voce și Flavius Ardelean la tobe.

"My Stretch of Dirt" descrie perfect stilul formației:  o combinație dinamică de stoner rock și grunge, riff-uri grele și lirică care te ademenește să pui piesa pe repeat. Videoclipul poate fi urmărit pe canalul de YouTube al formației RoadkillSoda: https://youtu.be/xcq3d2RohoU

Acesta a fost filmat de către Florin Dragoș și produs și editat de Patricia Bîea / Psychedelicious. Single-ul a fost înregistrat în studioul formației Vița de Vie, fiind produs și mixat împreună cu Adrian Despot și Sorin Pupe Tănase, iar de master s-a ocupat Cristian Varga - Master Vargas NYC. RoadkillSoda: “Piesa My Stretch of Dirt este despre locul pe care îl avem fiecare dintre noi, în care ne simțim în largul nostru și cu adevărat bine. Unde suntem noi pe bune. Cu toții ne alegem un drum, și chiar dacă e “dirty”, trebuie să lași urme și să rămână ceva în urma ta, indiferent de alegerile pe care le faci. Clipul reprezintă esența ultimului an al trupei și experiențele prin care am trecut împreună in our own stretch of dirt. Enjoy!”.

 

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră