Bon Jovi live la Bucureşti, pe 21 iulie 2019 !

29 Oct 2018 | scris de Alex Revenco
Bon Jovi live la Bucureşti, pe 21 iulie 2019 ! Galerie foto (3)

Una dintre cele mai mari formaţii rock din toate timpurile, Bon Jovi anunta intoarcerea lor in Romania, dupa 7 ani de la fulminantul (si primul) lor concert pe meleaguri autohtone, in fata a peste 60.000 de spectatori.

Concertul, prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment va avea loc duminică, 21 iulie 2019, in Piaţa Constituţiei.

"Aceste spectacole uriase, zeci de mii de oameni adunati, toti intr-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil", a declarat zambind liderul formatiei, Jon Bon Jovi.

Succesul ultimului album "This House Is Not For Sale", care a debutat in fruntea clasamentelor din intreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase in istoria trupei de peste trei decenii. O declaratie sfidatoare (This House Is Not For Sale), lansata intr-o serie de spectacole restranse in 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o noua era muzicala semnata de catre Jon Bon Jovi si colegii sai.

Si formatia a evoluat de la ultimul turneu mondial. Because We Can World Tour 2013 a fost al treilea lor turneu in sase ani, clasat pe primul loc in celor mai bine vandute turnee din intreaga lume (record  atins anterior doar de legendarii The Rolling Stones). Bon Jovi va sosi la Bucuresti in formula: Jon Bon Jovi, voce si chitara, David Bryan, clapa, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, co-producatorul & co-compozitorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat in turneul din 2013. Toti s-au regasit pe scena pentru un set muzical emotionant la introducerea lor in Rock And Roll Hall of Fame si, desigur, inceputul unui an important pentru Bon Jovi.

"Bon Jovi s-a reinventat. Ne-am dat refresh. Sunam mai bine ca niciodata si ne bucuram de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupa, hranindu-ne si facandu-ne fanii fericiti. Este timpul nostru, din nou", a declarat  Jon.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica si piesele indragite de fani, pe masinaria de lucru care a impins Bon Jovi la peste 130 de milioane de albume vandute. Formatia este pregatita cu o selectie de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba in fiecare seara, incluzand, desigur, inconfundabilele: "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive" ,"Bad Medicine" și, bineințeles, "Livin 'On a Prayer".

Biletele pentru concertul Bon Jovi, de pe 21 iulie, din Piata Constitutiei, se pun in vanzare luni, 29 octombrie la ora 12.00 si sunt disponibile aici

https://www.entertix.ro/evenimente/1704/bon-jovi-21-iulie-2019-piata-constitutiei-bucuresti.html?fbclid=IwAR1Ab_eYznBzrx_R0qg2zSfEQv95rZmzlTNd23JB5hb_oRqi6WUjunG-mLU

la urmatoarele categorii de preturi: Acces General – 230 lei, Golden Circle – 380 lei, Diamond Circle – 600 lei, Tribuna VIP – 750 lei, Silver VIP Experience Package – 777.15 lei, Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei, Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei, Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

Bilete la pret promotional: Acces General Pret Promotional* – 190 lei, Peluza Pret Promotional* – 230 lei, Biletele la pret promotional sunt disponibile intr-un numar limitat; dupa epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la pret intreg.

Pe parcursul unei cariere stralucitoare, care se intinde mai bine de trei decenii de la formarea lor, in 1983, Bon Jovi si-a castigat locul printre cele mai valoroase formaţii din rockul mondial. Are peste 130 de milioane de albume vandute in intreaga lume, un catalog extins de hit-uri si peste 2.800 de concerte in 50 de tari, pentru mai mult de 35 de milioane de fani. Mai multe informatii despre Bon Jovi la www.BonJovi.com.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră