Blue Air va opera zborurile către Torino pe aeroportul principal al orașului

30 Apr 2015
Blue Air va opera zborurile către Torino pe aeroportul principal al orașului
Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, anunta mutarea din 25 mai a zborurilor directe din Bucuresti si Bacau pe aeroportul Caselle, aeroport ce se afla la doar 16 km de orasul Torino.

„Operarea zborurilor pe aeroporturi principale face parte din conceptul de smart flying al Blue Air, fapt ce diferentiaza compania de cele de tip low-cost. Este important de stiut de catre pasagerii care deja si-au cumparat bilete de calatorie pentru Torino-Cuneo ca orarul de zbor nu se va modifica, ci doar vor ajunge mult mai repede in orasul de destinatie prin operarea zborurilor de catre Blue Air pe aeroportul Torino – Caselle. Torino – Caselle reprezinta pentru Blue Air prima baza operationala externa din Italia de pe care operam zboruri catre Catania, Bari, Ibitza, precum si ruta Catania – Bari (via Torino-Caselle)” a declarat Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

În orarul de vară Blue-Air zboară din Bucuresti către Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia; din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino din Sibiu: Stuttgart; din Constanta: Milano (Bergamo); din Larnaca: Atena, Salonic; din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza; din Catania: Bari (via Torino) 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră