Cioloș participă la reuniunea șefilor de guverne din statele Europei Centrale și de Est și China

05 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
Cioloș participă la reuniunea șefilor de guverne din statele Europei Centrale și de Est și China

Potrivit unui comunicat al Guvernului, participarea premierului Cioloș la reuniunea șefilor de guvern din acest an, organizată sub titlul "Conectivitate îmbunătățită în scopul progresului comun", oferă ocazia reafirmării hotărârii României de a-și asuma un rol tot mai important în cadrul acestui format de cooperare.

În marja summitului, premierul Cioloș va avea o serie de întâlniri bilaterale cu omologii participanți la reuniunea de la Riga.

Totodată, premierul Cioloș va lua parte sâmbătă la Business Forum, organizat în cadrul reuniunii de la Riga, la care vor susține discursuri Maris Kučinskis, prim-ministrul Republicii Letonia, și Li Keqiang, prim-ministrul Republicii Populare Chineze.

Șeful Executivului român se va întâlni și cu reprezentanții organizațiilor de sinologi din țările central și est-europene și China și va participa la o ceremonie de semnare de documente bilaterale, cu prilejul inaugurării Financial Institute, și la un dineu oferit de Maris Kučinskis, premierul Letoniei.

Cea de a 5-a reuniune a șefilor de guverne din statele Europei Centrale și de Est și China, în format 16+1, are loc la Riga, în perioada 5 — 6 noiembrie.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Politic

Ultima oră