Trump crede că alegerile ar trebui anulate

28 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Trump crede că alegerile ar trebui anulate

Citește și:

Trump vorbește despre Al Treilea Război Mondial: Rusia este o ţară unde rachetele nucleare funcţionează! (VIDEO)

„Vom scădea taxele pentru companii de la 35% la 15%. Hillary Clinton vrea să mărească taxele pentru afacerile mici până la 45%. Ce diferenţă! Ce diferenţă între noi! Mă gândesc că ar trebui să anulăm alegerile şi să-l declarăm pe Trump câştigător, nu? De ce le mai organizăm? De ce? Politicile ei sunt atât de proaste!”, a spus candidatul republican la un miting electoral din Ohio.

Trump scade dramatic în sondaje

Potrivit celui mai recent sondaj, realizat de ABC News/Washington Post, diferența dintre Hillary Clinton și Donald Trump este una consistenă, mai ales în urma scandalurilor imense în care este implicat candidatul republicanilor.

Potrivit sondajului, candidata democraților are un avans în fața republicanului Donald Trump de 12 procente. Clinton este cotată cu o intenție de vot de 50%, iar Trump cu 38%.

Șefa de campanie a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, a recunoscut că republicanul stă mai slab decât Hillary Clinton în sondajele de opinie.

Reprezentanta campaniei lui Trump a mai spus că democrații au cheltuit în septembrie 66 de milioane de dolari pe publicitate, dublu față de august, iar majoritatea spoturilor sunt negative, "reclame de hazna" cu intenția de a-l distruge ca persoană pe candidatul republican.

Cu toate acestea, Conway speră ca Trump să poată câștiga voturile electoratului indecis și să câștige pe 8 noiembrie.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră