Alina Pușcaș va fi mamă pentru a doua oară

29 Apr 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Alina Pușcaș va fi mamă pentru a doua oară

“Și eu, și Mihai sperăm să fie fetiță”, spune vedeta care va naște, cel mai probabil, la începutul lunii noiembrie. “Momentul în care am aflat vestea (n.n prima jumătate a lunii martie) a venit la o zi după ce, din păcate, Mihai își pierdea tatăl. Chiar și în acest context m-am bucurat foarte mult”, adaugă ea.  Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, sunt deja părinții unui băiețel, Alexandru, care a venit pe lume anul trecut, pe 29 august. 

Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!” este fericită că cea de-a doua sarcină a venit atât de repede și că Alex ca avea un frătior sau surioară apropiați ca vârstă. Singura ei teamă însă este să nu se îngrașe prea tare.

“Deși sarcina este foarte diferită de prima ca manifestare și am tot felul de stări de rău, somnolență, amețeală, foame, mă bucur că a venit atât de repede, pentru că știu tot ce am de făcut și ce urmează. Am o singură teamă: că mă voi îngrășa mai mult decât la prima sarcină, pentru că nu am apucat să mă refac 100% și pentru că, de data asta, simt că îmi este foame non-stop”, mai spune ea.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră