Altă lume, alte moravuri. Leipzig. 50 de modele electrice BMW i3, pentru municipalitate

09 Dec 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Altă lume, alte moravuri. Leipzig. 50 de modele electrice BMW i3, pentru municipalitate

Livrarea automobilelor s-a făcut oficial la Fabrica BMW din Leipzig, centrul unde se realizează asamblarea finală a modelelor BMW i. La eveniment a participat primarul oraşului Leipzig, Alexander Thorwirth. Acesta a declarat: „Prin achiziţia celor 50 de automobile, oraşul Leipzig este un pionier în utilizarea maşinilor electrice în traseele zilnice din oraş. În acest caz, BMW i3 se dovedeşte o oferă ideală pentru provocările urbane.”

 

Maşinile vor fi utilizate într-un program coordonat de Societatea de transporturi Leipzig. Pot beneficia de ele peste 9000 de angajaţi aparţinând primăriei, precum şi societăţilor de transport, de apă şi canal şi electricitate ale oraşului.

 

Finanţarea automobilelor este asigurată prin compania de leasing operaţional Alphabet Fleet Management, companie parte a BMW Group cu o experienţă bogată în Germania în colaborarea cu clienţi mari şi autorităţi.

 

Pe plan global, gama BMW i se bucură de un interes în creştere. În perioada ianuarie-octombrie a acestui an au fost livrate 18 857 unităţi BMW i3, un plus de 54,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Astfel, BMW i3 este al treilea cel mai bine vândut model electric la nivel mondial. BMW i3 se dovedeşte atractiv atât pentru clienţii individuali din marile oraşe, cât şi pentru companii sau autorităţi. De exemplu, în tot mai multe ţări de pe mapamond, BMW i3 a debutat ca automobil de poliţie – din Statele Unite, până în Germania sau Italia.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Auto

Ultima oră