Unde se pot distra bucureştenii în weekend

14 Apr 2016 | scris de Sorin Anghel
Unde se pot distra bucureştenii în weekend


Te-ai săturat de parcurile din Bucureşti, cunoşti fiecare alee de orice cartier, la mall sunt preţuri prea mari în această perioada, ştrandurile încă nu s-au deschis, la Comana e prea scump, iar la Cernica prea aglomerat, iar o ieşire la pădure, în mijlocul naturii, mai trebuie să aştepte până la 1 Mai, atunci nu trebuie să disperăm.


Există soluţii pentru petrecerea timpului liber la sfârşitul acestei săptămâni. La Olteniţa, cel mai apropiat port la Dunăre faţă de Bucureşti, va fi sărbătoare în acest weekend. Municipalitatea locală organizează Zilele Olteniţei, ocazie cu care localnicii vor avea parte de spectacole, activităţi sportive, petreceri în aer liber, jocuri de lasere, karaoke şi tot felul de distracţii pentru cei mici.


Astăzi, atmosfera va fi întreţinută Adriana Rusu şi trupa Vanotek. În weekend, nume grele din muzica românească vor urcă pe scena din centrul oraşului. Adda va concerta vineri seară, urmând ca în locul ei, sâmbătă, să vină Nico. Zilele Municipiului Olteniţa se vor încheia duminică cu un concert susţinut de îndrăgitul Pepe.


Dacă Olteniţa vi se pare o destinaţie prea îndepărtată faţă de Capitală, ţineţi cont că aveţi de condus numai 60 de kilometri. Distanţa poate fi parcursă în maximum o ora. În plus, consumul de combustibil este mai mic decât un drum făcut prin Bucureşti, din Militari până în Balta Albă. În plus, pe lângă mici, pastramă şi bere, localnicii va aşteaptă şi cu un delicious crap la carton. Iar dacă mai aveţi nevoie de încă un argument pentru a merge la Olteniţa, ţineţi cont că o călătorie cu trenul durează un pic mai mult de o ora şi costă numai 7 lei. Trenul este unul privat, nu sunt probleme cu siguranţă călătorilor, nu se bea, nu se fumează, nu se mananca seminte. Iar Gara Olteniţa este la doi paşi de centrul oraşului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră