Udrea, povești din închisoare. ”Am dormit cu Alina. Noroc că e slabă”

26 Dec 2018 | scris de M.C.
Udrea, povești din închisoare. ”Am dormit cu Alina. Noroc că e slabă”

Eliberată din închisoarea din Costa Rica, Elena Udrea se grăbește să ofere presei din România cât mai multe detalii despre viața de acolo și primele momente în libertate.

Ea mulţumeşte, în prima postare pe Facebook după eliberare, celor care au făcut posibilă eliberarea sa înainte de sărbători, și ataşează şi o fotografie cu ea, cu iubitul ei, Adrian Alexandrov, şi cu fiica lor,

La România TV a făcut declarații referitoare la detenția într-un penitenciar pentru femei din Costa Rica.

Fostul ministru a spus că, în primele două luni, a dormit în pat cu Alina Bica și că a putut să-și vadă fetița, Eva. „Ieri, când am părăsit pușcăria, toată lumea plângea”, a spus fostul ministru, referitor la o taxă de protecție, așa cum o parte a presei a scris, scrie digi24.ro.

„Pentru mine a fost traumtizant. Mă gândeam că nu am plâns adunat în toată viața mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil și la faptul că era singur acasă, mă rog, fără mine”, a spus Elena Udrea, la România TV.

Udrea a mai spus că a fost o surpriză faptul că a fost ridicată de pe stradă: „Avocații informaseră Interpolul unde locuim, ce facem. Nu ne așteptam să fim ridicate de pe stradă. Eram cu copilul pe stradă când s-a întâmplat. Era prima ieșire cu bebelușul la plimbare.”

Ea a precizat că a putut să-și vadă fetița în timpul celor trei luni de detenție. „Am preferat să îl văd (bebelușul, n.red.) doar de câteva ori. Nu am vrut să riscăm să se întâmple ceva cu bebelușul”, a mai spus Udrea.

„Am stat în același pat cu doamna Bica. Asta a fost o problemă. Două luni am avut un singur pat, noroc că Alina e foarte slabă și am reușit să încăpem amândouă. Poate a fost și o parte bună, pentru că, fiind împreună, am trecut mai ușor peste perioada asta. Am încercat toate soluțiile juridice, până la urma soluția a venit din România ca urmare a deciziei CCR. Acolo am încercat tot ce se putea juridic. Cred că am avut și dreptate, dar într-o situație ca asta contează mult aspectul politic”, a mai spus Elena Udrea.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră