EXCLUSIV. Sfânta Nerușinare a lui Traian Băsescu. După Ce A Tăiat Toți Brazii Din Curtea Sa, Promite Că Va Planta Alții!

17 Ian 2016 | scris de Cristi Semeghin
EXCLUSIV. Sfânta Nerușinare a lui Traian Băsescu. După Ce A Tăiat Toți Brazii Din Curtea Sa, Promite Că Va Planta Alții!

Probabil că în starea asta de spirit și-a purtat pașii și în această dimineață către fereștrile vilei de protocol în care locuiește, dorind să-și arunce melancolic privirile peste zăpezile de acum, gândind la cele de alt'dat.

Numai că, ghinion, toată beatitudinea a fost spulberată de un incident neașteptat: BRADUL DIN CURTE, UNICUL SUPRAVIEȚUITOR al pâlcului ce a însoțit vila zeci de ani, s-a lăsat dezrădăcinat, doborât la pământ de viscolul de noaptea trecută.

 

Îmi pare tare rău. Viscolul a doborât bradul pe care îl aveam în curte. Voi planta mai mulți.

Posted by Traian Băsescu on Sunday, 17 January 2016

"Îmi pare tare rău. Viscolul a doborât bradul pe care îl aveam în curte. Voi planta mai mulți.", a comunicat Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook, grijuliu cu propria imagine în fața admiratorilor ce-l însoțesc pe rețeaua de socializare.

Ce nu se știe este faptul că bradul dobândise statutul de unicat unicat în acea curte, tocmai prin "grija" manifestată de Traian Băsescu, a cărui voință i-a pus pe toți ceilalți la pământ cu puține zile înainte de a se muta în vila pe care o ocupă prin bunăvoința statului în cartierul Primăverii din București.

Ce să fie asta, o tușă de ipocrizie, o urmă de nerușinare?
Poate un cocktail din amandouă, după gustul domnului Președinte, pentru că o persoană cu legături directe și concrete cu memoria sa pe termen relativ scurt, nu poate deplânge pierderea unui singur copac și nici nu poate să se angajeze că va planta alții, după ce, cu doar câteva luni în urmă, a pus la pământ mai mulți brazi.

Imaginile panoramice de mai jos surprind evoluția defrișării curții vilei din cartierul bucureștean Primăverii, în decursul a doar trei zile, chiar după ce fostul președinte Traian Băsescu își exprimase opțiunea de a o folosi ca locuință de protocol. Evident, operațiunea de defrișare s-a produs după dorința și pofta domniei sale.

 brazi curte basescu1

 brazi curte basescu2

 brazi curte basescu3

Nimic nou sub soare, Traian Băsescu a dovedit până acum o aptitudine deosebită pentru a-și șterge din memorie momentele mai puțin favorabile din cariera sa politică, deciziile eronate, artificiile manipulatoare prin care a instalat la putere în România o asociație de persoane cu un singur interes comun: îmbogățirea din afaceri cu statul. Culmea e că încearcă același lucru și cu memoria colectivă...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră