Teatrul Nottara s-a închis

24 Noi 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Teatrul Nottara s-a închis

Acest lucru s-a întâmplat de facto astăzi.


Într-un mesaj pe pagina de Facebook a teatrului, Marilena Țepuș, directoarea instituției, a postat, aseară, următorul anunț:


Dragi spectatori,

Având în vedere dispozițiile Legii nr. 282/2015, publicată în Monitorul Oficial nr. 806 din 19 noiembrie 2015, de completare şi modificare a Ordonanţei Guvernului nr. 20/1994, privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente,

Vă aducem la cunoștință cu regret faptul că, începând cu data de 23.11.2015, teatrul nostru este obligat să dispună suspendarea organizării tututor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile situateîn Bd. Magheru nr. 20, sectorul 1, pe termen nedefinit.

Vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră în legătură cu recuperarea sumelor de bani aferente biletelor vândute până în acest moment, pentru spectacolele anulate.

De asemenea, vă asigurăm că teatrul a depus şi va depune, la toate autoritățile competente, absolut toate diligențele necesare pentru rezolvarea de urgenţă a acestei situații, solicitând Primăriei Municipiului Bucureşti, în subordinea căreia ne aflăm, inclusiv punerea la dispoziție a unui alt spaţiu, în vederea susținererii temporare a reprezentaţiilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!
Echipa Teatrului Nottara

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră