Tatăl și mama Alexandrei Măceșanu au fost audiați la DIICOT

08 Aug 2019 | scris de A.V.
Tatăl și mama Alexandrei Măceșanu au fost audiați la DIICOT

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta ucisă în Caracal, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că părinții Alexandrei au fost audiați joi de către DIICOT.

Cumpănașu urmează să facă o declarație privind motivele și răspunsurile familiei, la ora 15:30, în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne.

Iată mesajul postat de Cumpănașu:

”Dragi prieteni, tatal si mama Alexandrei au fost audiati astazi de catre DIICOT. Cu privire la motivele si raspunsurile familiei voi face o declaratie de presa la ora 1530 in fata sediului MAI. Este a - 15- a zi de COSMAR pt noi si pentru toti romanii in care nu stim ADEVARUL. Dimpotriva, am senzatia ca ne indepartam tot mai mult de el. De aceea, va rog in numele parintilor Alexandrei sa aveti grija de familiile dumneavoastra, de copii, sotiile, mamele fiecarei familii. Zilele acestea ne-au demonstrat la toti ca trebuie sa avem grija SINGURI de familiile noastre!!!. Minciunile, indiferenta, complicitatea si ticalosia unor politisti, procurori, judecatori si politicieni nu ne ajuta sa ne simtim in siguranta”.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră