Tânără de 15 ani, spulberată pe trecerea de pietoni de un fost polițist

02 Ian 2016 | scris de Cristi Semeghin
Tânără de 15 ani, spulberată pe trecerea de pietoni de un fost polițist

O tânără în vârstă de 15 ani din comuna Jucu, județul Cluj, a încetat din viață după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină ce rula cu o viteză de 200 de km/h, la volanul căreia se afla un fost polițist.

Accidentul s-a petrecut în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, tânăra, care traversa regulamentar strada, pe o trecere de pietoni, fiind lovită în plin de mașină.
Cu traumatisme extrem de severe, tânără s-a aflat din acel moment în comă profundă, decedând pe 30 decembrie.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de adevarul.ro, autorul accidentului a fost identificat în persoana lui Stelian Negrea, ofițer în rezervă, fost polițist în cadrul Serviciului Logistic din cadrul IPJ Maramureș.
Sursele citate spun că mașina condusă de Negrea avea 200 de km/h în momentul accidentului, victima sa fiind proiectată la 40 de metri distanță de locul impactului.

"Cum e posibil să circuli cu 200 la oră prin localitate. Este inconştienţă gravă de tot care merită închisoare pentru crimă nu pentru ucidere din culpă. În urma acestui accident, victima a fost proiectată la 40 de metri distanţă", a declarat un poliţist clujean pentru corespondentul local al adevarul.ro.

Adela Drăgan era elevă la Liceul Ștefan Pascu din Cluj, fiind legitimată la secția de Lupte Libere a CSS Cluj-Napoca, de două ori medaliată cu bronz la Campionatele Naționale de Lupte.
Ar fi urmat să împlinească 16 ani în luna februarie a acestui an.

Pe pagina de Facebook a Adelei, prietenii și colegii săi îi deplâng dispariția și transmit mesaje de condoleanțe familiei.

"30 Decembrie 2015"ziua in care Adela s-a dus la ceruri... Luptatoarea pe care nu o vom uita nici odata... Imi doream sa mai vad zambetul tau sa povestim, dar asta se va intampla doar in vis... Ne-ai parasit. De ce tu si nu altcineva. Esti tanara sa mori. Acum esti un INGERAS, vegheaza-ne din cer si ajuta-ne sa facem imposibilul, posibil asa cum faci mereu Nu te vom uita nici o data Adela campioni raman mereu in sufletul nostru. Ingeras, ODIHNESTE-TE IN PACE si crede in tine, oriunde vei fi ♥♥♥ Condoleante familiei.”

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră