Tânăr român, mort în Anglia, în condiţii inexplicabile

12 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Tânăr român, mort în Anglia, în condiţii inexplicabile

Poliţiştii din Kent, Anglia, au deschis o anchetă după ce duminică dimineaţă, în localitatea Tovil a fost găsit trupul neînsufleţit al unui român de 21 de ani. Raportul preliminar al medicilor legişti arată că Răzvan Sârbu a fost băutut până când a rămas fără suflare.

De asemenea, rezultatele autopsiei arată că tânărul că a decedat din cauza unor multiple traumatisme la cap și la corp. Poliția a declarat inițial că moartea a fost ”inexplicabilă”, dar după examinarea post-mortem a fost demarată ancheta pentru crimă. 

În apropiere de locul unde a fost descoperit cadavrul a fost găsit un cort. Un rezident din Cave Hill a spus că un străin într-un hanorac verde și-a petrecut mare parte a zilei de sâmbătă pe o bancă din apropierea unui lac, privind rațele.„ Nu făcea probleme nimănui, de fapt, el a zâmbit mult și părea destul de fericit. Dar era neobișnuit ca cineva să stea acolo atât de mult și fără nici o companie", a declarat localnicul presei locale, conform ro.blastingnews.com.

O fotografie a victimei a fost furnizată de către familia acestuia, iar autoritățile britanice fac apel la oricine care l-ar fi văzut pe Răzvan Sârbu în zonă, în zilele dinaintea morții sale, să contacteze poliția. Ofițerii continuă să investigheze mai multe piste, dar până acum nu au fost făcute arestări.

Răzvan Sîrbu era din Iaşi, absolvise liceul liceul "I.C. Ştefănescu" din Iaşi, vara trecută, la specializarea tehnician gastronomie, şi plecase în Anglia pentru că acolo lucra mama sa. În ultima vreme însă, tânărul ar fi locuit într-un cort şi nu avea serviciu, potrivit presei locale, citată de mediafax.ro.

Răzvan a locuit în ultimii ani cu bunica sa, care spune că nepotul său a plecat toamna trecută prima dată în Anglia, acolo unde era şi mama lui. A lucrat pentru o perioadă, iar din cauza neînţelegerilor cu mama sa s-a întors în România.

„Sâmbătă am avut nuntă, că mi s-a însurat băiatul şi duminică am aflat ce s-a întâmplat nepotul. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, a fost plecat cu maică-sa, după a plecat cu un prieten. Nu ştiu dacă lucra, nu ştiu ce făcea acolo. Era singurul nepot", a povestit bunica băiatului.

Sursa foto: ro.blastingnews.com

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră