Stăm bine la statistici: 100 de euro valorează în România cât 200 de euro în Marea Britanie!

02 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Stăm bine la statistici: 100 de euro valorează în România cât 200 de euro în Marea Britanie!

În România, valoarea banilor este mult mai mare decât afară, iar 100 de euro valorează cât 200 euro în Marea Britanie și cât 150 euro în Germania.

Declaraţia aparţine lui Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat şi a făcut-o cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomației Române.

El i-a îndemnat pe diplomaţii  şi oamenii de afaceri români  prezenţi la reuniune să promoveze conceptul "value for money", susţinând că România oferă servicii de calitate la preţ redus.

"Foarte mulți oameni care vizitează țara noastră sunt surprinși de serviciile și de calitatea serviciilor pe care le pot găsi în România și prețul foarte redus pentru acestea. Discutăm de la restaurante, la alt tip de servicii, cumpărături și așa mai departe. Este un lucru crucial câteodată, când, o companie multinațională decide să vină într-o anumită zonă, pentru că există mulți expați. Și ei își doresc un standard de viață cât se poate de bun", a spus Laufer, conform Agerpres

El le-a mai cerut, totodată, să promoveze şi ideea că, în România, valoarea banilor este mult mai mare decât afară. "Vă dau un exemplu: 100 de euro în România valorează cât 200 de euro în marea Britanie și cât 150 euro în Germania. Valoarea banilor în România este mult mai mare. Lucrul acesta este un element serios pe care trebuie să-l vindeți mai departe", a mai arătat ministrul.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră