Reacția antrenorului Albaniei, imediat după victoria în fața României

20 Iun 2016 | scris de Veronica Micu
Reacția antrenorului Albaniei, imediat după victoria în fața României

Imediat după meci, italianul Giovanni De Biasi, selecționerul Albaniei, a declarat că în meciul cu România, elevii săi au arătat "putere, rezistență, calitate", şi că au jucat "mai mult cu mintea".

''Sperăm că vor fi scoruri mari în celelalte meciuri. Sunt optimist și cred că e realizabilă calificarea în optimi. Cred acest lucru, ne descurcăm bine în acest tip de turneu, sunt echipe de nivel mai înalt, dar ne vom pregăti. Avem câteva zile de pregătire, vom urmări meciurile care au mai rămas și ne vom antrena. Dacă vom rămâne în competiție va fi complicat, deoarece sunt echipe puternice.

Am oferit o mare bucurie albanezilor, mai ales celor care locuiesc în afara țării. Am trecut prin momente dificile în calificări, iar acum am obținut victoria pe care nu am reușit-o în primele două meciuri. Am arătat că dacă înscriem putem câștiga. Am arătat putere, rezistență, calitate, am jucat mai mult cu mintea, am avut mai multe ocazii, dar nu am reușit să mai înscriem. Cheia partidei a fost să nu luăm gol, cum am făcut-o în celelalte două partide'' a subliniat selecționerul Albaniei. ''Am oferit câteva faze fixe, dar apoi am presat adversarul. Ne-am revenit fizic și psihic după meciul cu Franța. Azi am arătat mai multă încredere'', a declarat De Biasi la conferința de presă de după meciul de la Lyon.

''Am așteptat România să atace, să ne ofere spații pentru contraatacuri. Am fost foarte solizi, am închis defensiva, am încercat pase lungi, pentru că România a atacat și cu mijlocașii și cu fundașii. Am comis câteva erori tehnice, dar am revenit și am obținut victoria. Sunt foarte satisfăcut de performanța echipei și victoria e dedicată suporterilor. Avem o echipă generoasă, care dă totul pe teren'', a mai spus tehnicianul Albaniei, făcând o radiografie tactică a partidei.

Citeşte şi:

SCENĂ INCREDIBILĂ la Euro 2016! Ce se întâmplă când sute de fani irlandezi întâlnesc pe stradă o franţuzoiacă sexy (VIDEO)

Jurnalist din Marea Britanie, mesaj către români: Vă rog, salvați-i pe britanici!

Cei mai agresivi suporteri la fotbal, în funcţie de ţară. România, pe un loc surprinzător

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră