Mai tare ca Smiley! Ce s-a întâmplat după ce un preot zăpăcit şi-a pierdut buletinul, dar şi banii! VIDEO

08 Iun 2016 | scris de Sorin Anghel
Mai tare ca Smiley! Ce s-a întâmplat după ce un preot zăpăcit şi-a pierdut buletinul, dar şi banii! VIDEO

Cornel Grigoriciuc, din comuna Dărmănesti – Suceava, a găsit marţi o borsetă plină cu acte şi bani. Totul s-a întâmplat la marginea satului Şerbăuţi, în timp ce bărbatul se îndrepta spre pădurea din apropiere împreună cu fiul sau pentru a culege bureţi.

“Era ora 6.45, mergeam la bureţi la Şerbăuţi şi, mergând cu maşina prin sat, am trecut pe lângă o borsetă abandonată în mijlocul drumului. Am oprit maşina, am luat borseta şi m-am uitat ce conţine. În interior erau bani, acte, chei şi mi-am propus să-l caut pe proprietar şi să o înapoiez, când voi reveni din pădure. La întoarcere am venit la poliţia din Şerbăuţi, iar în acel moment trecea chiar maşina poliţiei pe drum. Le-am povestit despre ce găsisem şi i-am rugat să meargă şi să-l anunţe pe păgubit că îl aştept aici cu borseta”, a declarat bărbatul pentru Monitorul de Suceava.

 

Borseta conţinea acte de identiate, documente auto, suma de 1.060 lei şi aparţinea preotului Filip Mârza, care îşi luase gândul de la bani şi de la tot. „Eu am pus dimineaţă pe capotă borseta şi m-am dus să deschid porţile, ca să ies din curte cu maşina. M-am dus şi am deschis porţile şi, borseta fiind pe partea dreapta, eu m-am urcat prin stânga şi am plecat, uitând să o mai iau. Acum eu mă rugam la Dumnezeu ca cel care a găsit-o să o arunce peste gard, că erau o groază de acte în interior. Absolut toate actele mele, buletinul, legitimaţia de preot, certificatele de înmatriculare la două maşini, tot ce trebuia aveam acolo. Deci astea toate le aveam şi erau şi 10,6 milioane de lei vechi. Să-i dea Dumnezeu sănătate domnului Cornel, că mai rar aşa oameni ca el. În ziua de astăzi, oameni aşa corecţi mai rar se găsesc. Îi mulţumesc din suflet”, a spus preotul pentru aceeasi publicatie.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră