Sezonul estival se deschide mai devreme. E prima dată când se întâmplă aşa

03 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Sezonul estival se deschide mai devreme. E prima dată când se întâmplă aşa

Sezonul estival în staţiunile de pe Litoral, cât şi în Delta Dunării, se va deschide anul acesta mult mai devreme de cum se obişnuia, anunţă reprezentanţii Asociaţiei Litoral - Delta Dunării (ALDD). Printre motive sunt Sărbătorile de Paşti, Fedcup şi 1 mai. 

"În premieră, în acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, când luăm Lumină de la malul mării (Sărbătoarea Pascală) şi intrăm apoi în forţă în sezon cu FedCup, o competiţie de tenis feminin între România şi Anglia, care va fi organizată în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis între 17 şi 23 aprilie. Din nou în premieră, din acest an vom organiza şi o deschidere oficială a sezonului în Delta Dunării, eveniment care va fi sărbătorit în fiecare an”, a declarat preşedintele ALDD, Corina Martin, conform mediafax.ro

Ea spune că minivacanţa de 1 Mai va începe încă de pe 27 aprilie, când va fi lansată ediţia 20 a Festivalului de muzică electronică Sunwaves din Mamaia, la care se aşteaptă participarea a peste 7.000 de turişti străini din vestul Europei şi mii de participanţi din România.

"Deschidem sezonul şi la Vama Veche, sâmbătă, 29 aprilie, şi continuăm duminică la Mamaia cu un Show de maşini de drift şi mega concert pe plajă cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani, după care lansăm alături de turiştii noştri sute de lampioane între Mamaia, Vama Veche şi Delta Dunării”, a mai spus Corina Martin.

În weekend-ul 27 aprilie - 1 mai sunt aşteptaţi aproximativ 40.000 de turişti pe litoral şi în Delta Dunării, a adăugat preşedintele ALDD.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră