Robert Negoiţă: Rezultatul alegerilor este o surpriză plăcută. Un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit încurajat

27 Mai 2019 | scris de A.V.
Robert Negoiţă: Rezultatul alegerilor este o surpriză plăcută. Un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit încurajat

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a catalogat rezultatul alegerilor europarlamentare, ca fiind o "surpriză plăcută", precizând că "un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit şi nu trebuie încurajat, ci, dimpotrivă, sancţionat", ceea ce s-a şi întâmplat.

El a reacţionat printr-o postare pe Facebook, subliniind că este "un moment important, în care trebuie să analizăm atent lucrurile şi direcţiile".

Iată, mai jos, postarea primarului Negoiţă, integral:

"Am vazut pe anumite posturi de televiziune si prin presa, ca exista o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu impartasesc aceasta stare de uimire, de surprindere. Sau daca totusi sa spunem ca ar fi o surpriza, consider ca este una placuta.

De ce? Fiindca un anumit mod ticalos de a conduce nu a trebuit si nu trebuie incurajat. Ci, dimpotriva, sanctionat! Si asta s-a intamplat. Ma bucur ca traiesc in aceasta tara, in care populatia a inteles importanta votului si a inceput sa isi spuna punctul de vedere.

Este un moment important. Unul in care trebuie sa analizam atent lucrurile si directiile. In care trebuie sa intelegem ca faptele concrete, ca munca serioasa, ca dezbaterea transparenta, ca acceptarea altor opinii argumentate sunt esentiale".

PNL a obţinut, la alegerile europarlamentare de duminică, 26,23% din opţiunile alegătorilor, PSD - 23,68%, iar Alianţa 2020 USR PLUS - 20,51%, potrivit datelor parţiale furnizate, luni, de Biroul Electoral Central (BEC). 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră