Purtătorul de cuvânt al Președinției: Decizia Cabinetului Grindeanu este un pas important spre normalizare

04 Feb 2017 | scris de Magda Marincovici
Purtătorul de cuvânt al Președinției:  Decizia Cabinetului Grindeanu este un pas important spre normalizare

Referitor la anunțul făcut de premierul Grindeanu de aborgare a OUG 13, Mădalina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Președinției, a comunicat că decizia premeriului Grindeanu este un pas important spre normalizare. 

"Decizia anunţată în această seară de premierul Sorin Grindeanu este un pas important spre normalizare. Totodată, se face un pas important pentru a corecta situaţia creată. Guvernul a greşit flagrant şi Guvernul este responsabil să rezolve criza pe care a creat-o. Oamenii care protestează au cerinţe legitime, democratice, corecte, iar Guvernul trebuie să înţeleagă că cetăţenii nu acceptă nimic mai puţin", a precizat Mădălina Dobrovolschi, sâmbătă seara, la Antena3.

Referitor la OUG 13, premierul Grindeanu a anunțat, sâmbătă seara: Mâine (n.r. duminică) vom face în regim de urgență o ședință pentru abrogarea acestei ordonanțe. Folosesc termenul abrogare pentru că e termenul folosit de Administrația Prezidențială atunci când mi s-a cerut asta. Vom găsi calea legală pentru ca această ordonanță să nu intre în vigoare, a anunțat 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră