Imagini înspâimântătoare despre o nouă APOCALIPSA! 29 iulie 2016, ziua care aduce sfârșitul omenirii

29 Iul 2016 | scris de Mara Răducanu
Imagini înspâimântătoare despre o nouă APOCALIPSA!  29 iulie 2016, ziua care aduce sfârșitul omenirii

„Profeția” a fost prezentată de site-ul american End Times Prophecies, care a publicat un videoclip în care teoria este susținută de mai multe citate din Noul Testament și de avertismentele unor oameni de știință, care spun că se vor inversa polii magnetici și vor avea loc o serie de fenomene distrugătoare.

O nouă Apocalipsă este anunţată pentru astazi , 29 iulie, iar site-ul american End Times Prophecies a postat deja pe internet un videoclip produs de Armageddon News în care se susţine această teorie bazată pe mai multe citate din Noul Testament, dar şi pe avertismentele unor oameni de ştiinţă despre o apropiată inversare a polilor magnetici ai Pământului, despre care se spune că va atrage o serie de fenomene distrugătoare. „Vor fi cutremure devastatoare, iar Luna va fi complet roşie“, avertizează fanii noii Apocalipse, citaţi de publicaţia „Daily Mirror”. Aceştia nu sunt impresionaţi de faptul că alte previziuni apocaliptice anunţate pentru acest an nu s-au adeverit. Printre acestea se numără asteroidul care trebuia să nimicească Pământul în luna mai şi Anticristul întruchipat în persoana preşedintelui american Barack Obama, din luna iunie.

Cine va mosteni pamantul?

Apocalipsa de pe 29 iulie este rezultatul unor versete biblice, corelate cu posibila inversare a polilor magnetici, despre care se vorbeşte ca fiind iminentă de câţiva ani. ”Apoi am văzut când a rupt al şaselea sigiliu: şi a fost un mare cutremur de pământ, soarele s-a făcut negru ca pânza de sac din păr, luna s-a făcut toată ca sângele şi stelele cerului au căzut pe pământ, ca atunci când smochinul scuturat de un vânt puternic lasă să-i cadă smochinele necoapte. Şi cerul s-a îndepărtat ca o carte făcută sul; şi fiecare munte şi insulă au fost mutate din locurile lor”, se arată în capitolul Revelaţia 6:12, care este invocat de adepţii Apocalipsei de vineri.

Imaginile sunt acompaniate de mesaje din Biblie. Focul, dar şi Iisus venind să „judece” omenirea, sunt de-a dreptul înspâimântătoare! Ca în orice profeţie, există şi supravieţuitori, şi anume „cei drepţi”, „căci aceia vor moşteni Pământul”!

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră