Ce pregăteşte Primăria Capitalei de Crăciun şi de Revelion

22 Noi 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Ce pregăteşte Primăria Capitalei de Crăciun şi de Revelion

"În Centrul Vechi este primul în an în care, după ce m-am întâlnit cu oamenii de afaceri care activează acolo, împreună organizăm sărbătorile din această zonă de patrimoniu. Acest obiectiv turistic va fi împodobit în mod deosebit în acest an și, în premieră, toate cafenelele, restaurantele vor avea voie să iasă în fața lor cu produse tradiționale. (...) La Ateneu, în Piața Enescu vom avea încă o zonă de atracție (...), un brad îmbrăcat în roz pe care, împreună cu Fundația Renașterea, ne-am gândit să-l dedicăm ca simbol femeilor din România ca un mic gest de prețuire pentru ele și ca o atragere a atenției să aibă grijă de sănătatea lor", a declarat Firea, la Digi 24.

În ceea ce privește Revelionul, primarul general al Capitalei a arătat că va consta într-un "spectacol amplu de artificii" în zona Piața Enescu, care se va uni cu Piața Revoluției rezultând o zonă cu o capacitate de peste 50.000 de persoane.

Gabriela Firea a explicat că este vorba de un nou concept de abordare a evenimentelor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiind vorba de patru zone de atracție și nu doar de una singură, ca până acum.

Pe lângă Piața Revoluției și Centrul Vechi, evenimente vor mai fi organizate la Universitate și în Piața Constituției. "La Piața Constituției vom avea peste 120 de căsuțe unde se vor vinde produse tradiționale, un patinoar în aer liber, casa lui Moș Crăciun, renii lui Moș Crăciun, foarte multe zone, terase pentru ca bucureștenii și turiștii să se simtă exact ca la Viena sau mai bine", a adăugat Firea.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră