Peste 360.000 de euro descoperiţi de poliţiştii de frontieră. Nu o să credeţi unde erau ascunşi!

03 Sep 2016 | scris de Mara Răducanu
Peste 360.000 de euro descoperiţi de poliţiştii de frontieră. Nu o să credeţi unde erau ascunşi!

„În data de 02.09.2016, ora 19.00, la I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu Rutier, s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetăţean turc, şofer al unui autocar ce efectua curse pe relaţia Bucureşti - Istanbul si transporta ca pasageri 8 cetăţeni turci și 33 cetățeni români“, potrivit oficialilor de la Frontieră. 

euro pol 12

Acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontiera au efectuat un control amănunțit asupra persoanelor, bagajelor acestora și autocarului. Astfel, în urma controlului, au fost descoperite, ascunse sub scaunul șoferului și sub spaţiul destinat pentru acumulatorii auto, mai multe pachete învelite în folie şi banda adezivă ce conţineau suma totală de 223.000 euro și 138.000 USD. Din verificările efectuate a rezultat că banii aparțin Georgianei I., cetăţean român în vârstă de 35 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Giurgiu, care nu a putut justifica legalitatea provenienței și destinația sumelor de bani ascunse în autocar. Aceasta a declarat că a primit banii de la doua persoane din Bucureşti, care au rugat-o să-i transporte, in schimbul unui comision, în Bulgaria, unde urmau să se reîntâlnească şi să-i restituie.

Ca urmare a celor constatate, întreaga suma de bani a fost ridicata, in continuare fiind efectuate cercetări cu privire la provenienţă şi destinaţia banilor, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

euro pol

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră