Ludovic Orban: Un doggy-style pentru Primăria Capitalei

21 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ludovic Orban: Un doggy-style pentru Primăria Capitalei

Ei bine, un nou candidat la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, crede că bucureștenii pot fi cuceriți prin a arăta că au o relație ok cu animalele (Duamneeee, nu mă pot abține). Și postează pe Facebook o poză cu el și cu Lance. Câinele. Că doar ăsta e, spun strategii, secretul succesului...

 

Textul este următorul „Impreuna cu Lance, ma bucur de primavara langa mica noastra magnolie inflorita.”. Numa că problema nu este textul, ci poza. Nu trebuie să fii Ion Crăciunescu și să vorbești despre „poziția nefirească a mâinii”, ca să îți dai seama că Ludovic al nostru are într-adevăr o poziție nefirească față de Lance. Doggy-style, în limbajul de specialitate.

 

Evident că unii au văzut pe Fecebook „amănuntul” și au reacționat.Pare ca te bucuri in curu' lu' Lance” comentează cineva. „Cred ca ati uitat sa-l imbracati pe Lance in costum si sa-i puneti o cravata potrivita acestui moment solemn.”, glumește altcineva. „In costum si cravata cu,...cainele ? Iar o dai in bara, Ludovic ! Uite, d'aia nu te cred !” este o altă replică.

 

Fotograful Bogan Stoica i-a atras, chiar, atenția asupra problemei, într-un material (Ludovic Orban între bad photography și Epic Fail), însă Orban s-a mulțumit să îi dea următoarea replică: “Nu este o fotografie profesionista. Este facuta de sotia mea inainte de a pleca la birou. Inteleg observatiile unui fotograf profesionist, care priveste din punct de vedere tehnic. Cred ca mai important decat amanuntele este mesajul fotografiei.”

 

Acum uitați-vă și dvs și spuneți – Cam care este mesajul fotografiei?

 

PS. Cel mai nașpa mi se pare că labradorul arată cumva resemnat...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră