Un brav oltean din Vulturești, răpit chiar din casa părintească de o chinezoacă! (VIDEO)

29 Mar 2016 | scris de Cristi Semeghin
Un brav oltean din Vulturești, răpit chiar din casa părintească de o chinezoacă! (VIDEO)

Cazul unui tânăr oltean din comuna Vulturești ne demonstrează că traficul de ființe vii, licit, nu se limitează la cele descrise mai sus...

Căzută pradă amorului la distanță intercontinentală, prin intermediul internetului și a pasiunii comune pentru desenele manga, Yap Lay, o tânără singaporeză de origine chineză s-a cerut de una singură la părinți, care ar fi trebuit să fie încântați de încuscrirea cu oltenii noștri.
Tatăl potențialei mirese n-a putut înghiți o astfel de situație și s-a declarat împotrivă, nedorind nici măcar să discute posibilitatea unei astfel de întâmplări.

Căzută în starea în care plângea și suspina de sărea de pe ea orice cămașă și-ar fi pus, Yap Lay a reușit să obțină înțelegere din partea mamei sale, care i-a devenit complice în îndeplinirea visului.  Se impune precizarea că visul ar fi rămas neîndeplinit, dacă n-ar fi existat și banii tatălui, care au asigurat prețul aventurii din Singapore la Vultureși.

Speriat, tatăl a alertat poliția și jumătate de mapamond s-a pus în mișcare pentru a le găsi pe soția și fata sa, dispărute de la fața locului și cu șanse serioase în opinia sa de a deveni victime ale traficului uman.

Numai că cele două indoneziene se aflau bine mersi la Vulturești, unde, în casa părintească olteanul și iubita sa gângureau în vorbe de amor planuri despre viitor sub privirile comune ale părinților, a căror comunicare rămăsese doar la acest nivel, ai băiatului neavând habar nicio boabă de engleză, fie ea vorbită prost.

Ei bine, după două luni de conviețuire comună la Vulturești, romanța de dragoste trece într-o nouă etapă, indoneziencele și-au făcut bagajele și pleacă spre casă, de această dată fiind rândul bravului nostru oltean să plece în Singapore, și nu chiar cu mâna goală, ci însoțit de mama sa.

Cuplul, cea mai proaspătă expresie a înfrățirii dintre popoarele român și indonezian, spune că urmează să se căsătorească într-un an sau doi, după care, profitând de descoperirile geografie ale lui Columb, să se mute cu cățel, purcel și eventual urmași în Statele Unite...

Totul e bine când se termină cu bine chiar și în viața reală, nu numai în filmele de la Hollywood...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră