Nervi, pumni și picioare în trafic = civilizația bucureșteană? (VIDEO)

12 Mar 2016 | scris de Cristi Semeghin
Nervi, pumni și picioare în trafic = civilizația bucureșteană? (VIDEO)

Suntem din ce în ce mai des martorii unei violențe în trafic de neînțeles, de parcă celor care au pedale la picioare și volanul în mâini le explodează tărâța adrenalinei.
Nu există zi de la Dumnezeu în care să n-auzi claxoane amestecate cu cel puțin o frântură de înjurătură frământată printre dinți de șoferi. Nimeni nu mai raționează, nimeni nu mai are bun simț, chiar și doamnele bine, care ar roși ascultându-se ce sudalme birjărești arzvârl în colegii de trafic care le-au excitat nervii.

Și o altă mostră de civilizație bucureșteană, dacă e scandal, bătaie, caft, e musai să filmăm, nu să intervenim, să aplanăm.

Clipul video următor surprinde un incident izbucnit după ce un șofer îl împiedică pe un altul să intre pe banda lui. Stimulat nervos, cel din urmă, lovit în amorul propriu se dă jos de la volan și se duce către șoferul celeilalte mașini, pe care începe să-l lovească, cu pumni și picioare.

După ce și-a vărsat năduful, șoferul agresiv se întoarce la mașina sa și își continuă liniștit drumul... 

Ce e și mai surprinzător în acest caz este că, deși există probe, poliția nu poate face nimic, pentru că nu a fost depusă plângere de către partea vătămată.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră