UPDATE. Nepotul Regelui Mihai se însoară. Cine e aleasa Principelui Nicolae

21 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Nepotul Regelui Mihai se însoară. Cine e aleasa Principelui Nicolae

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a anunţat pe pagina sa de Facebook că s-a logodit cu Alina Maria Binder, nunta urmând să aibă loc în vara anului viitor.

"Îmi face o deosebită plăcere să anunț logodna mea cu domnișoara Alina Maria Binder. Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iunie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie", scrie Principele Nicolae.

 

Fotografia postată de Principele Nicolae al Romaniei.

Alina Binder este cunoscută în lumea mondenă ca fiind fosta iubită a lui Sebastian Blaga, fiul fostului copreşedinte al PNL, Vasile Blaga, conform antena3.ro.

Ea a făcut liceul în București la I.L Caragiale. Ea a fost Director la Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) Filiala Germania și a făcut și  Scoala de Muzica si Arte Plastice Nr 4. Viitoarea soție a lui Nicolae a lucrat ca PR la Aircraft Owners and Pilot Association of Romania.

 

Principele Nicolae spune că logodnica sa  este "o persoană foarte specială", cu care împărtăşeşte interese şi pasiuni comune. El vrea ca şi căsnicia lor să fie așa cum au avut-o bunicii săi, Regele Mihai şi Regina Ana.

"Dintotdeauna am privit cu admirație și respect căsnicia bunicilor mei și aceasta îmi doresc să fie un drept exemplu pe care Alina și cu mine să-l urmăm în căsnicia noastră. Am cerut acordul părinților domnișoarei Binder, aceștia dându-ne încuviințarea și bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtășit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai, și familiei. Suntem încântați că am primit binecuvântările și mesajele lor de felicitare", mai afirmă Principele Nicolae.

Regele Mihai I și Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători. Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte.

Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală, precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia.
Custodele Coroanei a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteței Sale Regale.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră