Motivul pentru care un tânăr clujean a fost bătut cu sălbăticie (VIDEO)

30 Aug 2016 | scris de Cristi Semeghin
Motivul pentru care un tânăr clujean a fost bătut cu sălbăticie (VIDEO)

La finalul săptămânii trecute, în Cluj, doi tineri pur și simplu l-au călcat în picioare pe un al treilea, într-un acces de furie ireală, lovindu-l cu picioarele, cu pumnii, deși victima era deja culcată la pământ și încerca să se protejeze.

Incidentul a fost declanșat după ce toți tinerii, nu trecuți de 18 ani, ar fi consumat băuturi alcoolice.
Din cele declarate de victimă, cei doi agresori s-ar fi năpustit asupra sa, într-un exces de cavalerism, după după ce și-ar fi împins fosta iubită.

După ce a scăpat de lovituri, victima a rămas zăcând mai multe ore, după care s-a dus spre casă, fără telefon, ochelarii de soare și banii pe care îi avea asupra sa, însușiți de agresori.

Victima nu a povestit nimănui întâmplarea prin care a trecut, dar, culmea, înregistrarea bătăii, filmată chiar de cea care a declanșat scandalul, a postată pe Facebook, unde a stărnit furia internauților.

Polițiștii i-au identificat pe agresori, tot cu ajutorul Facebook, o unealtă de cercetare polițienească extrem de utilă, se pare.

Victima spune că cei care l-au bătut l-ar fi contactat pe Facebook, înainte să fie reținuți de poliție, și că i-ar fi cerut să redevină prieteni.

"Totul a pornit de la faptul că victima i-ar fi vorbit urât unei fete. Declarațiile celor doi sunt incorente. Practic, fiecare dintre cei doi a precizat un alt motiv", susțin surse judiciare.

Da, se pare că violența a cucerit strada, dar mai înainte de a fi acolo a cucerit mințile, suntem mai agresivi, mai puțin compasivi, mai egoiști. Oare de ce? Să fie media vinovată, filmele, lipsa de perspective ale anumitor categorii sociale?

 

Atenție imagini care vă pot afecta emoțional

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră