Mesaj de la Guvern pentru români de Ziua Națională: Nu putem schimba lucrurile în societate dacă nu ne schimbăm fiecare dintre noi

01 Dec 2015 | scris de Gabriela Antoniu
Mesaj de la Guvern pentru români de Ziua Națională: Nu putem schimba lucrurile în societate dacă nu ne schimbăm fiecare dintre noi

“Oamenii au așteptări foarte mari de la noi, însă lucrurile pe care ei le așteaptă nu le putem face decât împreună. Guvernul are în vedere reforma administrației și creșterea transparenței pentru a elimina sursele corupției. Însă nu putem schimba lucrurile în societate dacă nu ne schimbăm fiecare dintre noi”, a spus premierul Cioloș, conform unui comunicat al Guvernului.

Premierul a fost însoțit de șeful Cancelariei Primului-Ministru, Ioan Dragoș Tudorache, și de secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu. A fost prezent și ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru.

Cei care au venit la sediul Guvernului au vizitat Sala Muntenia — unde se desfășoară ședințele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania — unde sunt organizate ceremoniile oficiale, Sala Moldova — unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini, precum și Centrul de presă. Vizitatorii au fost întâmpinați de angajați ai Guvernului și au primit steaguri tricolore și pliante cu informații despre Palatul Victoria.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră