Județul Alba: Comuna Pianu, invadată de șerpi!

06 Iul 2017 | scris de Magda Marincovici
Județul Alba: Comuna Pianu, invadată de șerpi!

Locuitorii din comuna Pianu din sud-vestul județului Alba se confruntă cu o situație fără precedent: invazial șerpilor! Primarul comunei, Marin Petruse, este în căutarea unei firme specializate care să-i ajute să scape de reptile, precizând că nu pentru a le omorî, ci pentru a le dirija spre pădure. 

”Ceea ce se întâmplă la ora actuală pe raza comunei este oarecum o situație fără precedent. Fără îndoială că există reptile în toate zonele din țară, și la noi au fost și în alți ani, însă anul acesta numărul este mult mai mare. Practic, ne confruntăm cu o mică invazie a acestora. Din câte știu, nu au fost persoane care să fi suferit vătămări din partea acestor reptile, însă prezența lor este oarecum deranjantă și atunci am făcut apel pentru firme specializate care să vină să ne ajute să le îndepărtăm din raza satului', a declarat, joi, primarul comunei Pianu, Marin Petruse, citat de Agerpres.

Primarul comunei Pianu a subliniat faptul că nu face acest apel pentru ca reptilele să fie omorâte, ci  ”să le îndreptăm înspre pădure”. 
Localnicii sunt îngrijorați, deoarece copiii se sperie de prezența șerpilor,  unii dintre ei ajungând chiar și la doi metri lungime. 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră