Irina Begu, învinsă de Serena Williams în semifinale la Roma

14 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Irina Begu, învinsă de Serena Williams în semifinale la Roma

Begu a încercat, a luptat, dar nu s-a putut împotrivi tăvălugului Williams, care urmează să dispute prima sa finala din carieră la Roma, împotriva lui Madison Keys, care s-a impus în semifinală în fața Garbinei Muguruza.

Partida s-a jucat în zona fructificării mingilor de break, Serena Williams, cu o bogată experiență, salvând 6 din cele 9 șanse de a se impune pe serviciul adversarei de Irina Begu.

"Nu mai jucasem cu Begu, luptă mult, are intensitate în joc, întâlnește mingea foarte repede, nu știam la ce să mă aștept de la ea. Acum înțeleg de ce a jucat atât de bine în ultima perioadă", a declarat Serena Williams.

begu williams

__________________________

"Sincer îmi doream de foarte mult timp să joc cu Serena, sunt foarte fericită să fiu în semifinalele acestui turnu şi mai ales că voi avea ocazia să joc cu Serena. Cred că toate jucătoarele îşi doresc măcar o dată să joace împotriva ei", a declarat Irina Begu la Digi Sport.

Înainte de confruntare, Serena Williams a declarat că abia aşteaptă meciul cu românca.

"S-a descurcat foarte bine în ultimii doi ani, doi ani și jumătate. Am văzut-o jucând de mai multe ori. Joacă foarte multe meciuri importante, împotriva multor jucătoare de top. A avut multe victorii importante, iar înfrângerile au fost la limită. Este foarte înviorător și plăcut să o privesc. Abia aștept meciul", a declarat Serena la o conferință de presă, conform site-ului tennisworldusa.org.

În cealaltă semifinală, spanioloaica Garbine Muguruza va juca împotriva americancei Madison Keys.

Tot astăzi este programat meciul dintre perechea română Irina Begu/Monica Niculescu și principalele favorite ale probei de dublu, Martina Hingis (Elveția)/Sania Mirza (India), în semifinale.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră