UPDATE. Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias

31 Mai 2019
UPDATE. Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias

Fostul preşedinte Ion Iliescu se află internat la Spitalul Elias, au declarat, vineri, pentru AGERPRES, surse medicale.

"A fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias pentru evaluarea stării de sănătate, în contextul unui sindrom febril recent instalat", au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, în prezent, starea de sănătate a fostului şef de stat este una bună.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost supus, pe 1 aprilie, unei intervenţii chirurgicale la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu".

"În după-amiaza zilei de 1 aprilie, domnul Ion Iliescu, fost preşedinte al României, a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare 'Prof. C.C. Iliescu' cu diagnosticul de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă. După evaluare şi pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun", au precizat atunci reprezentanţii spitalului, într-un comunicat. 

UPDATE

Starea de sănătate a lui Ion Iliescu evaluează favorabil, însă fostul preşedinte rămâne internat pentru continuarea investigaţiilor, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Spitalului Elias.

"Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu evolueaza favorabil. Investigaţiile şi tratamentul vor fi continuate în condiţii de internare", se precizează într-un comunicat transmis de unitatea medicală.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră